Jump to content
Sign in to follow this  
Accer

Ghid biografie

Recommended Posts

Posted (edited)

O mare parte dintre voi, din ce-am văzut nu prea știți cum să vă faceți o biografie pentru caracter-ul vostru, astăzi am decis să fac un Ghid.

Voi da exemple incorecte și corecte:

Mă numesc X_Y(in-game => iC), locuiesc in Craiova și sunt băiat serios(incorect=> OOC)

Corect ar fi:

Mă numesc <Nume Prenume>, locuiesc ca și chiriaș in orașul Los Santos impreună cu familia mea care este plecată la muncă in-afară statului San andreaas.

Acum, aceste lucruri sunt prea scurte, nouă de obicei ne trebuie ceva lung, așa că trebuie să cuprindem următoarele informații:

Numele(in-game, ceva ingenios <Nume-Prenume>

Proveniență numelui( dacă vreți să mai scăpați de cuvinte)

Orașul in care locuiți(Los Santos/Las Venturas/San Fierro

Cum locuiți(casă personală/chirie)

Căți ani aveți(vărsta in-game in mare parte dacă a depășit 18 ani, dacă nu, ziceți 18 ani.)

Scurt istoric despre viață(locul nașterii, locul in care ați locuit inainte de-a vă muta, dacă v-ați mutat, necesar ar fi să ziceți că v-ați mutat, membrii familiei.

Exemplu ca să acopăr tot ce-am zis:

Mă numesc <Nume_Prenume>, X fiind numele familiei pe care tatăl meu l-a avut, nu mama mea. Mă cheama X după o sugestie a mătușii mele pentru că așa l-a chemat pe stră-bunicul meu. Locuiesc recent, in orașul Los Santos, impreună cu familia mea, intr-o casă pe care am inchiriat-o plătind pe lună suma de $$$. Am implinit recent 18 ani.

M-am născut in orașul Las Venturas, intr-o zonă foarte liniștită, intr-o casă la fel de liniștită, impreună cu cei doi părinți ai mei. Ne-am descurcat bine la inceput pănă ce mama mea s-a imbolnăvit și a trebuit ca 95% din suma noastră lunara s-o dăm pe medicamentele noastre, restul de 5% pe nevoile intregii familii, Și așa mi-am dus viața pănă la 16 ani,

nevăzănd cum arată vreo plajă sau neavănd calculator, fiindu-mi greu să invăț foarte multe din lipsă de bani pentru a-mi cumpăra cărți noi, cele date de școală fiind prea măzgălite. După ce-am implinit 16 ani, m-am angajat ca mecanic la o firma oarecare și am inceput zilnic să repar mercedes-uri și BMW-URI, reparații din ce in ce mai grele și bani din ce in ce mai mulți. După doi ani de lucru, am primit un post mai bun in orașul Los Santos, urmănd ca salarul meu să fiue dublu și n-am putut rata această oportunitate, așa că m-am mutat in Orașul Los Santos

 

Rog ca staff-ul să nu accepte conturile cu astfel de biografii deoarece pur și simplu o să  copieze biografia, am făcut acest Ghid pentru ca fiecare să iși poate facă singur Biografia lui.

 

 

 

 

 

 

Edited by Accer
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

La noi nu se cer biografii ale caracterelor. Este un ghid folositor poate pentru un char development, dar cum noi nu avem biografii... 😃

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...